Autonordica Sverige AB - Din leverantör av fordonsutrustning.

Din one-stop-shop för bilinredning & takutrustning i norden

Välkommen till Autonordica - Utrustar yrkesfordon.

Vi har samlat allt på ett ställe. Takräcke, takplattform eller övrig takutrusning hittar du här. Samarbete med flertalet leverantörer för större utbud. Vi har även lastsläde, verktygsinredning samt golv och väggar till skåpbil. Din kompletta leverantör av fordonsutrustning.

Vi lägger upp nya produkter på hemsidan kontinuerligt. Något du saknar? Tveka då inte på att höra av dig. Vi hjälper er att hitta rätt produkt till just era behov.

Mejl: info@autonordica.com

Bilinredning till transportbilar
Bilinredning till personbilar
Fullständigt bilinredningssortiment
Tillbehör Enduro och MX
Specialaren

Din leverantör av bilinredning, verktygsinredning och takutrusning.

Autonordica är din leverantör av bilinredning & verktygsinredning i Kristianstad och Hässleholm och självklart även övriga Sverige & norden. Det är till oss du vänder dig när du behöver delar till din bil, oavsett bilmärke och -modell. Vi har ett brett standardsortiment av bland annat takräcke & takplattform och har mycket goda kontakter med utomstående leverantörer när det kommer till bildelar som är av det mer ovanliga slaget, tveka inte att kontakta oss om du saknar något ur vårt sortiment.

Gediget utbud

Utbudet av produkter som läggs upp på vår hemsida uppdateras hela tiden, så kolla gärna ofta! Vår ambition är att kunna erbjuda ett stabilt, varierat och både brett och snävt sortiment av bildelar , bilutrustning och bilinredning åt våra kunder i Kristianstad & Hässleholm och självklart övriga Sverige & norden. Är din skåpbil sliten eller söndrig i skåpet, då kan vi erbjuda vägg, tak och golv som åtgärdar det snabbt och enkelt. Vi skickar till dig, vart du än befinner dig.

Vi vill vara en pålitlig leverantör som man som bilägare känner att man alltid kan vända sig till när man behöver delar och utrustning till bilen. Autonordicas utbud täcker behoven för såväl personbilar som transportbilar och även om vi alltid förespråkar att man köper kvalitet - och enbart tar in kvalitetsprodukter till vårt sortiment - så erbjuder vi också riktigt schyssta priser.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om det är något du saknar ur sortimentet, eller om du undrar över något som har med bilinredning, takutrusning och övrig kringutrustning att göra. Det är trots allt vår specialité!